Een moeilijke tijd…

Allereerst willen de werknemers van PENTAV laten weten dat we met iedereen meeleven in deze bizarre tijd. Al raakt het ons nog niet direct, ook wij lezen, horen en zien verschrikkelijke verhalen in het nieuws en op het internet. Wie had gedacht dat een virus onze grootste vijand zou zijn. Gelukkig laten we met zijn allen zien dat we sterker zijn dan dit virus, samen gaan we ons door deze moeilijke periode heen slaan!

Heel veel sterkte voor iedereen die in contact komt of al te maken heeft met dit virus.

COVID-19 INFO EN MAATREGELEN

Theater op de bank!

Door de nieuwe maatregelen worden er veel evenementen geannuleerd. PENTAV kan daar verandering in brengen door uw publiek digitale zitplaatsen te bieden. Op deze manier kan iedereen thuis meekijken met meer dan genoeg afstand!

Wanneer we weer met zijn allen de deur uit mogen zal in veel gevallen de 1,5 meter regel van kracht blijven. Daardoor kan een theater maar beperkt gevuld worden.

Wij maken het mogelijk om het desbetreffende evenement uit verschillende hoeken te filmen met professionele camera’s en hier een geregisseerde LIVE-uitzending van te maken met één druk op de knop.

Met onze oplossing kunnen mensen online een kaartje kopen en eenmalig de show bijwonen via een afgeschermde livestream, net als in het theater! Dit kan uiteraard op verschillende manieren worden toegepast; denk bijvoorbeeld aan grote of kleine concerten, seminars, nachtclubs met exclusieve Dj’s en andere optredens of bijeenkomsten.

Interesse? Bel of mail naar onderstaande contactgegevens.

ONZE PROJECTEN